2013-02-03 12:40:04• hírek • Kocsis Zoltán

Három súlyos közlekedési baleset másfél nap alatt

Három súlyos közlekedés baleset történt péntek dél és szombat este között Szatmárnémetiben és annak közvetlen közelében. A három balesetben négy személy került kórházba súlyos testi sérülésekkel, az egyik vétkes autós pedig engedély nélkül elhagyta a helyszínt.

Kronológiai sorrendben haladva az első baleset még pénteken, dél után néhány perccel történt Szatmárnémetiben, a Magyar (Rodnei) és a G. Calinescu utcák kereszteződésében. A 37 éves máramarosi Gavril V. Volkswagen típusú személygépkocsijával nem adott elsőbbséget a gyalogos átjárón az úttesten átkelni szándékozó Maria D-nek. A 68 éves nő súlyos testi sérüléseket szenvedett, a Szamár Megyei Kórházba szállították.

Szintén kórházba szállították azt a két fiatalembert, akik Petyénben szenvedtek közlekedési balesetet. Szombat délután 17.30 körül a túlzott sebesség miatt a 20 éves máramarosi Mihai T. a nedves aszfalton elveszítette uralmát Ford márkájú személygépkocsija fölött és az úttest jobb oldalán álló villanyoszlopnak csapódott. A baleset következtében a gépkocsi vezetője és annak 17 éves utasa egyaránt súlyos sérüléseket szenvedett.

A legsúlyosabb következményekkel járó baleset szombat este 20.00 óra után pár perccel történt, Szatmárnémeti közvetlen közelében. A 44 éves Vasile C. Volkswagen személygépkocsijával egy gazdasági társaság udvaráról jött ki és nem vette észre az úttesten kerékpárjával feléje közeledő Gheorghe L.-t. Az ütközés következtében a 49 éves kerékpáros az úttestre esett, ahol szerencsétlenségére még az Audival közlekedő 20 éves Edina K. is elütötte.

A kerékpáros súlyos sérüléseket szenvedett, kórházba kellett szállítani, Vasile C. pedig azzal súlyosbította helyzetét, hogy engedély nélkül elhagyta a baleset helyszínét, ám a rendőrségnek villámgyorsan sikerült őt azonosítania.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: