2020-01-30 15:31:46• hírek • Szatmár.ro

Három sakkverseny is lesz a következő hetekben Szatmárnémetiben

archív felvétel
archív felvétel

Februárban kettőt, márciusban egy sakkversenyt szervez a Szatmárnémeti Voința Sport Club, amelyekre minden érdeklődő jelentkezését nagy örömmel fogadják.

Az első tornát, a Téli Kupát február 7–9. között bonyolítják le, ennek helyszínt majd a Vasile Goldiș Egyetem szatmárnémeti kirendeltségének épülete biztosít majd.
A torna résztvevői négy verseny közül választhatnak, ELO vagy korosztálytól függően, az alábbi programterv szerint. Az egyes versenyekre a nevezési díj 50, illetve 60 lejbe kerül.


A második tornára február 21–23. között kerül sor, ide a 8–14 éves korosztályt és az annál fiatalabb sakkozókat várják a szervezők.
A tornát a Szakszervezetek Művelődési Házában szervezik meg, 3 kategória szerint. Mindhárom versenyre 60 lej a nevezési díj.



A harmadik sakkbajnokságot március 7–8. között szerezi a sport klub, a helyszín pedig ismét a Szakszervezetek Művelődési Háza lesz. A verseny különlegessége pedig, hogy itt a klasszikus versenydinamika helyett rapid és blitz partikat játszanak majd a versenyzők, illetve feladatmegoldó versenyre is lehet majd nevezni. Ez a torna is a 8–14 éves korosztályt, illetve az annál fiatalabb sakkozókat igyekszik megszólítani.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: