2007-07-07 16:51:10• hírek • Szatmar.ro

Tarlótűz miatt tömegbaleset

 Egy halottja és 12 sebesültje van a Bukarest-Konstanca autópályán történt balesetnek.

Egy személy életét vesztette, tizenketten pedig megsérültek a Bukarest-Konstanca autópályán péntek délután történt első balesetben, közölte az egészségügyi tárcával a Călăraşi mentőállomás igazgatója.

A tarlón keletkezett tűz sűrű füstöt eredményezett, több gépkocsi összeütközött az autópályán a csökkent látási viszonyok miatt. Röviddel az első balesetet követően, egy második baleset is történt a szembejövő sávon, amely során két gépkocsi ütközött össze. Az utóbbi balesetnek nem voltak sérültjei, egy gépkocsi azonban kigyulladt.

A Călăraşi megyei Sürgősségi Helyzetek Felügyelőségének szóvivője, Mirel Ioniţă altiszt szerint a baleset Dragoş Vodă település közelében, a Konstanca felé közlekedő sávon történt a 92 és 97. kilométer között. Az Országos Rendőrfőkapitányság szerint az első balesetben 14 autó ütközött össze - írja a mediatica.

A balesetek után az autópálya rendőrségének, a Călăraşi megyei Sürgősségi Helyzetek Felügyelőségének, a mentőszolgálatnak több csoportja érkezett a helyszínre, és a SMURD roham-mentőszolgálat egy helikoptere is kiszállt Bukarestből. A tűzoltóknak sikerült eloltaniuk az égő mezőt, így a látási viszonyok helyreálltak.

 

 

 

 
 

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: