2015-10-17 13:38:13• hírek • Szatmár.ro

Három ponttal tér haza Pankotáról az Olimpia

Egygólos győzelmet aratott szombaton idegenben a Szatmárnémeti Olimpia.

A második osztályú labdarúgóbajnokság nyugati csoportjának kilenecedik fordulójában az Arad megyei Pankotán lépett pályára a Szatmárnémeti Olimpia. A tabella állása szerint mindenképp a "sólymok" voltak a mérkőzés favoritjai, hiszen az Olimpia a kilencedik, a Pankota viszont a negyedik helyről várta az összecsapást. Ennek ellenére a szatmáriak hozták el a három pontot!

Az első félidő meglehetősen kiegyenlített volt, talán a házigazdák kicsit bátrabban fociztak, bár arról nem szabad megfeledkezni, hogy az első és az utolsó percekben is a szatmáriak voltak közelebb a gólszerzéshez. A 2. percben ugyanis Tataru fejese csattant a kapufán, a 39. percben Bura tökéletes beadása Takácshoz kerül és öt méterről kapura lő, de Dubustean megakadályozza, hogy a vendégek előnyhöz jussanak.

A második félidő elején Bostina áll be Faur helyére és egyből helyzetbe hozza Villandot, aki azonban kihagyta a lehetőséget. Bostina az 51. percben aztán jobbról passzolt a kapu elé, ahol Bura már nem hibázott és megszerezte a győzelmet jelentő gólt. Kicsivel később Bostina a gólszerzéshez is közel állt, ám 16 méterről ellőtt bombáját Irimia ha nehezen is, de kivédte.

Kezdőcsapatok:
Olimpia: Baican – Muntean, Tataru, Heil, Iuhas – Rus, Villand, Takács, Faur – Bura, Bigiu.
Soimii: Irimia - Dan, Dubestean, Pascaruiu, Siminic - Pavel, Issa - Leucuta, Dragalina, Pirtea - A. Mihai.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: