2014-03-07 17:50:40• hírek • Kocsis Zoltán

Három pontért jön a Craiova – a nőknek ingyenes a meccs

Az Aradi UTA fölött aratott 2-0-ás sikert követően szombaton egy sokkal nehezebb feladat vár az Olimpia csapatára: Csík Tibor legényei a feljutás egyik nagy esélyesét, a CSU Craiovát látják vendégül. Fontos megjegyezni, hogy a nemzetközi nőnap alkalmából a hölgyek ingyen tekinthetik meg a mérkőzést.

Felix Grigore, a CSU igazgatója a héten leszögezte, el sem tudják képzelni, hogy ne vigyék el mind a három pontot Szatmárnémetiből. Erre nagy szüksége lenne a craiovai gárdának, mivel az első tavaszi fordulóban némi meglepetésre 2-1-es vereséget szenvedtek odahaza a Marosvásárhely ellen. Ezzel 28 ponttal állnak az élen, holtversenyben a Ramnicu Valceával.

„Nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei. Ezt mutatja a tabella is: az élen állnak, tehát ők a legjobbak. De ez nem azt jelenti, hogy megadjuk magunkat csak azért, mert több pénzük van vagy mert az élen állnak vagy jobb játékosaik vannak. Tiszteljük őket, de pontokat akarunk szerezni", jelentette ki Csík Tibor vezetőedző.

A mester dolgát megnehezíti, hogy Muntean és Ene eltiltás miatt nem léphet pályára. „Nélkülük is jól kell játszanunk, akik a pályára lépnek, azoknak kell a legjobban teljesíteniük", mondta Csík.

Az Olimpia jelenleg 21 ponttal a bajnoki táblázat 8. helyén áll, egy ponttal lemaradva a célkitűzéstől, az első hat helytől.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: