2011-05-16 13:45:44• hírek • (x)

Három nemzet ételei a Crama Cavaleruluiban

Hangulatos étterem és finom falatok a Károlyi úton.

Nemzetközi ételválaszték, gyors kiszolgálás és különleges hangulat -  ez jellemzi a szatmárnémeti Crama Cavalerului éttermet. Az öt éve működő vendéglátóipari egység az évek során nem véletlenül lett hírneves: az egyedi kialakítású belső tere talán az első, ami megfogja a vendéget - pedig még nem is kóstoltuk meg a bőséges menü különlegességeit. A nyáron kellemesen hűvös, télen meleg pincehelyiségben stílszerűen kis lovagszobrok fogadnak, a falat fegyverek és pajzsok díszítik. Az étteremben helyet foglalva bőséges menü fogad, a konyhán ugyanis három nemzet konyhaművészetének legfinomabb darabjai készülnek. A magyar, román és olasz konyha remekeiből lehet itt válogatni, így az is megtalálja a fogára való falatokat, akik pacallevest vagy puliszkát enne, de az is, aki Bakonyi szeletet vagy pizzát, esetleg spegettit kíván.

A főételek után pedig jöhet a desszert: somlói galuska, gyümölcsös fagyikehely vagy rengeteg féle palacsinta-különlegességből lehet választani.


Crama Cavalerului Étterem


A forgalmas Burgya sarok közelében, a Károlyi út 1 szám alatt található étterem a mindennapi rohanásban a nyugalom szigete, kellemes hangulatával baráti beszélgetésre, üzleti ebédre vagy családi ünnepség megszervezésére egyaránt alkalmas - utóbbi esetben akár 60 fős születésnapok, keresztelők ünnepi ebédjének megszervezését is vállalják. Nem ejtettünk szót még az étteremhez tartozó teraszról, amelyen hűvösben kortyolgathatjuk a jéghideg sört, miközben meccset nézünk a nagy HD-tévén.

A Crama Cavalerului sokak számára a mindennapi része lehet, hiszen napi menüjük 13 lejért kiadós ebédet biztosít. Aki pedig nincs lehetősége ellátogatni az étterembe, a finom falatokat otthon is élvezheti, ugyanis az étteremben ingyenesen biztosítja a finomabbnál finomabb falatok házhozszálítását.

A Crama Cavalerului Étterem minden munkanap 10 és 24 óra között várja az éhes vendégeket, hétvégén pedig 13 és 24 óra között tartanak nyitva. Ételrendeléssel és asztalfoglalással kapcsolatban a 0755-972300-ás telefonszámot érdemes hívni.


Crama Cavalerului Étterem


Crama Cavalerului Étterem


Crama Cavalerului Étterem


Crama Cavalerului Étterem


Crama Cavalerului Étterem


Ínycsiklandozó előételek a Crama Cavaleruluiban


Ínycsiklandozó előételek a Crama Cavaleruluiban


Ínycsiklandozó előételek a Crama Cavaleruluiban


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: