2015-09-15 09:25:25• hírek • Blikk.hu

Három nap alatt kétszer rabolták ki Kárász Robi moziját

Elszorult a szíve a betörők randalírozása láttán Kárász Róbertnek, aki időt, fáradságot nem kímélve akarja a Vörösmarty mozit kulturális centrummá alakítani.

A TV2 sztárja három éve indította el a „Fogadj örökbe egy macit" nevű jótékonysági karitatív programját. Az alapítványa a Fővárosi Közgyűléstől kapta meg a Vörösmarty mozit, ahol nemcsak kulturális centrumot hoz létre, de a kávézóban, pékségben mozgássérültek, fogyatékkal élők dolgoznának. Ide törtek be kétszer is az elmúlt napokban, s vitték, ami mozdítható volt.

– Az utóbbi években rengeteg energiát öltem abba, hogy előteremtsem a pénzt az épület felújítására. Ez a héten elkezdődik, mivel a tervek elkészültek – fogalmazott Kárász, akit a minap a gondnok értesített, hogy betörték a mozi ajtajának üvegét.

- Először megkértem, nézzen körbe, hogy mi történhetett, majd nem sokkal később visszahívott telefonon, hogy menjek oda gyorsan. Motorra pattantam, és odasiettem. Ott aztán kiderült, hogy betörtek a Vörösmartyba. Elvittek egy hangfalat meg egy erősítőt. Sőt egy ma már ritkaságnak számító mozigépet is megpróbáltak a tolvajok szétszedni, gondolom, a fémhulladék miatt, mert eladni az ilyesmit képtelenség. Felhasították a vetítővásznat is, szörnyű, mit tettek... - mondta a műsorvezető, aki rögtön rendőrt hívott. A zsaruk éjfélig ­helyszíneltek, s szerencsére találtak nyomokat, csakhogy ezzel nem ért véget a kálvária.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: