2015-09-28 17:55:08• hírek • MTI, hirado.hu

Három nap alatt 13 millió kelt el az új iPhone modellekből

Piaci bemutatását követően három nap alatt több mint 13 millió darab iPhone 6s és iPhone 6s Plus okostelefont adott el az Apple, ami új rekord - jelentette be hétfőn közleményben az Apple Inc.

Az értékesítés az Apple történetének minden korábbi első hétvégi eladási számát túlszárnyalta - kommentálta a bejelentést Tim Cook, az Apple vezérigazgatója. A vásárlók különösen nagy lelkesedéssel fogadták a nyomásérzékeny 3D érintőképernyő és az "élő fotó" funkciókat - tette hozzá.

Bár elnevezésében szinte összekeverhető maradt az iPhone, a jelzéséhez képest óriásit lépett előre a 6-os a 6S-sel, és a 6 Plus a 6S Plusszal. Mert bár óriási tabletet, új tévét is piacra dobtak San Franciscóban, azért a fő műsorszám természetesen az iPhone maradt.

Megint szakított a cupertinói cég Steve Jobs több alapelvével. Tavaly képtelenül megnőttek a kijelzőméretek, most meg a hátsó kamerák felbontása emelkedett 12 megapixelre, az elöl lévőké pedig 5-re; a RAM 2 GB-ra; s végre lehet Ultra HD, illetve 4K minőségű videókat készíteni az almás mobilokkal.

Kapható lesz 16, 64 és 128 GB belső tárhelyes változatban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: