2015-01-12 10:32:03• hírek • Blikk.hu

Három műsort ígértek Liptainak, egyet sem kapott

Show nélkül marad a tavaszi szezonban Liptai Claudia! A Blikk megtudta: a TV2 sztárműsorvezetőjével egyelőre nem tervez a csatorna.

Eredetileg ugyan több, a Blikk információi szerint három saját gyártású műsorban is számítottak volna rá háziasszonyként, de – állítólag költségmegszorítások miatt – ezekből kettőt visszamondott a TV2, a maradék egy kapcsán pedig még nem született döntés, de kérdéses, hogy elindítják-e. Ami azt jelenti, hogy tavasszal nem láthatják show-műsorban Liptai Claudiát a nézők.

Tény, hogy a műsorvezetőt állandó szerződés köti a csatornához, vagyis ő abban az esetben is megkapja a fizetését, ha nincs képernyőn. Bevett szokás ez a kereskedelmi csatornák nagyágyúinál, hiszen természetes, hogy a vezetőség nem szeretné, ha az arcuk más munka után nézne addig, amíg nem tudnak számukra műsort biztosítani. Így van ez a konkurens csatornánál is Sebestyén Balázs vagy Lilu esetében.

Persze ez nem azt jelenti, hogy Liptai a következő fél évben teljesen eltűnik, hiszen a Jóban Rosszban sorozatban továbbra is láthatják a nézők, de egy kis pihenőre mindenképpen számíthat. Ez idő alatt a színészi munkájára koncentrál majd, ugyanis több szerep vár rá a következő hónapokban.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: