2020-07-23 15:13:31• hírek • Bede Emőke

Három közlekedési baleset is történt alig néhány óra leforgása alatt - Helyszíni képek

Nem telt eseménytelenül a Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőség szerdai napja, hiszen alig néhány óra leforgása alatt három közlekedési balesethez is riasztották a tűzoltókat és a rohammentősöket.

Az első esetre a 19-es jelzésű országúton, Gombáspuszta és Batiz között került sor 15 óra 20 perc környékén. A rendőrség ezzel kapcsolatban már megállapította, hogy egy 35 éves, erdődi férfi nem tartott megfelelő követési távolságot, s ennek okán beleszaladt az előtte haladó járműbe, melyet egy 25 éves, Egri településről származó fiatalember vezetett. A vétlen autós ennek nyomán átsodródott a szemközti sávba, ahol frontálisan összeütközött egy másik, szabályosan közlekedő haszongépjárművel, melynek kormányánál egy 59 éves, avasújfalui férfi ült. Az erdődi és az avasújfalui autóvezető komolyabb, az egri fiatalember egyik utasa pedig könnyebb sérüléseket szerzett a baleset során, mi több egyiküket feszítővágóval kellett kivágniuk az összeroncsolódott autóból. A helyszíni ellátást követően a sérültek közül kettő visszautasította a kórházi kezelést, így végül csupán egyetlen személyt kellett beszállítani a sürgősségi osztályra.







A második eset 18 óra körül történt Krasznabéltek és Erdőd között. A katasztrófavédelmet arról értesítették a 112-es segélyhívón, hogy egy veszélyes anyagot szállító kamion felborult. A bejelentésben megadott helyszínre egy tűzoltóautó, egy feszítővágóval felszerelkezett egység, valamint egy SMURD-rohammentő vonult ki. Mire a segítség megérkezett, a teherautó sofőrjének sikerült kimásznia a fülkéből, és szerencsére nem szerzett olyan sérüléseket, melyek a kórházba szállítását indokolttá tették volna. A katasztrófavédelem emellett azt is közölte, hogy a baleset nyomán etanol kezdett szivárogni az úttestre, de szerencsére tűz nem keletkezett, és az megrongálódott gépjárművet is sikerült kerekeire fordítani a helyi polgármesteri hivatal segítségével.


A nap utolsó balesete 20 óra 30 perc környékén történt Szatmárnémetiben, az Udvari úton. A három autót érintő karambolban szerencsére senki sem sérült meg komolyabban, így mind az öt személy visszautasította a kórházi kezelést.





Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: