2013-02-26 14:01:33• hírek • Kocsis Zoltán

Három késes balhé és egy enyhe sérülés hétfőn

Nem kevesebb, mint három esetben kellett kiszállniuk a Szatmár Megyei Rendőrség munkatársainak a hétfői nap folyamán késsel hadonászó-balhézó-fenyegetőző férfiak miatt. Egy férfi könnyű sérülést is szenvedett.

Ákoson a 46 éves F. Sándor a falu egy kocsmájában kapott elő egy 12 centiméter hosszú pengével rendelkező kést. Az alkohol hatása alatt álló férfi a fegyvert az asztalba állította, majd szitok- és fenyegetőzés-áradatot szórt az őt körülállók felé. Nem képeztek kivételt ez alól a kiérkező és a férfit mozgásképtelenné tevő rendőrök sem.

Ezért a közrend megsértése, csendháborítás és fehér fegyver illegális viselése mellett hatóság megsértése vádjával is eljárást indítottak ellene.

A másik eset Lajosmajoron történt, ahol a szintén alkohol hatása alatt álló elkövető egy konyhakéssel felületi, hastáji sérülést is okozott egy másik férfinak. A 40 éves Sorin N. ellen testi sértés és fehér fegyver illegális viselése a vád.

Végezetül Szatmárnémetiben, a Neajlov utcában a 40 éves E. Imre fenyegetett meg késsel egy 31 éves férfit. A patóházi illetőségű elkövető ellen fehér fegyver illegális viselése miatt indítottak eljárást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: