2015-03-01 13:04:12• hírek • Kocsis Zoltán

Egy hét alatt 60-nal több betöltetlen munkahely

Egy hét alatt 464-re emelkedett a betöltésre váró munkahelyek száma Szatmár megyében, ami pontosan hatvannal több, mint az elmúlt hétvégén, áll a megyei munkaerő-foglalkoztatási ügynökség tájékoztatójában.

A legtöbb munkalehetőség természetesen Szatmárnémetiben vár a munkát keresőkre, összesen 389. Ebből 18 betöltéséhez van szükség felsőfokú végzettségre: keresnek ugyanis grafikus dizájnert, két gyógyszerészt, nyolc különböző területre szakosodott mérnököt és hat programozót.

A legtöbb munkahely ezúttal is a textiliparban van, ahová közel 150 munkavállalót várnak. De találhat magának munkahelyet szakács, vízszerelő, lakatos, bolti eladó, mészáros, restaurátor, sofőr, hegesztő, kőműves és még sorolhatnánk.

Ami a megye többi városát illeti, Nagykárolyban harminc embert alkalmaznának a textiliparban, három villástargonca-kezelőt és egy adatfeltöltőt keresnek. Avasfelsőfaluban mind a tíz munkahely a textiliparban van, míg Tasnádon húsz személyt alkalmaznának kötöttáru-iparban, de keresnek gépszerészeket is. Erdődön és Turcon nincs betöltetlen munkahely.

További információkért a Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség szatmárnémeti székhelyén, a Ion Ghica utca 6. szám alatt lehet érdeklődni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: