2010-09-20 11:01:06• hírek • Szatmár.ro

Három gyönyörű bikinis lány

Lezárult a jelentkezés a Szatmár.ro Miss Bikini 2010 című szépségversenyére. Mivel a célegyenesben több lány is jelentkezett, ezért most három indulóval ismerkedhetnek meg olvasóink. A lányokra szavazni keddtől lehet majd, addig pedig további három jelentkezőt is be fogunk mutatni.

A Miss Bikini 2010 verseny díjai:

Első díj - a ceglédi Best Western Hotel Aquarell háromnapos wellness utalványa, félpanziós ellátással, egy Trust ModelsSalon Expressive 100 lej értkékű utalványa, a PrimaGym 160 Lei értékű korlátlan belépésre jogosító kombinált bérlete.

Második díj - A Loga Dance School tánciskola felajánlásával egy 300 lej értékű három hónapos modul, a Salon ExpressivePrimaGym aerobic and cycling center felajánlásával 100 ron értékű 10 órás kombinált bérlet.

Harmadik díj - A Salon Expressive 100 lejes utalványa, a Chilly Csárda 100 lej értékű vacsora-utalványa, valamint a PrimaGym Portfolió-fotózás, a 100 Lei értékű utalványa, 60 l ej értékű 6 órás kombinált bérlete.

Dezsi Csilla: 22 éves, magassága 175 cm.  Méretei: 88-66-87. Hobbija a tánc, a fitness és az utazás.


Derzsi Csilla


Derzsi Csilla


Derzsi Csilla


Derzsi Csilla


Szathmári Imola,17 éves marosvásárhelyi lány. Imád táncolni, szereti ha fotózzák és szereti a kihívásokat! Célja, hogy  egyszer elismert modell lehessen.


Szathmári Imola


Szathmári Imola


Szathmári Imola


Nagy Hetty, 25 éves és a munkája a hobbija, lévén hogy profi fodrász. Öntudatos, sajátos és egyedi stílusú lánynak tartja magát, amire nagyon büszke. Szereti önmagát adni, mindig kiáll a véleménye mellett és semmiképp sem nevezné magát átlagembernek.

Szeret dolgozni, 18 éves kora óta a saját lábán él, nem riad vissza a kihívásoktól és szembenézek a problémákkal. Szereti az életét és igyekszik minden percét maximálisan kihasználni. A jövőben szeretne majd családot, gyerekeket.


Nagy Hetty


Nagy Hetty


Nagy Hetty


Nagy Hetty


Nagy Hetty
Nagy Hetty


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: