2019-02-18 05:56:07• hírek • Blikk.hu

Három gyermek mellett tér vissza a színpadra Farkasházi Réka

Az anyaság a legszebb főszerep Farkasházi Réka életében, aki nyolc hónapja már háromgyermekes édesanyának mondhatja magát. Ám életének szerves része maradt a színpad.

Visszatért a munkához: az Újszínházban visszavette két korábbi szerepét – a Ricse, Ricse, Beatricében és a Hangemberekben –, illetve egy újat is próbál, Mária Magdolna lesz a Csiksomlyói Passióban.
 

– Szerencsés vagyok, mert ez az első munkahelyem, ahonnan úgy mehettem szülési szabadságra, hogy vártak vissza. Pedig érdekes helyzetben „hagytam ott” őket, hiszen éppen próbálni kezdtük a Ricse, Ricsét, amikor kiderült, hogy babát várok. A többieknek is egy próbán árultam el a hírt, pont, amikor a karakterem is éppen elmondja a partnerének, terhes – emlékezett vissza nevetve Réka.
 

Mint mondja, Tamara érkezése segített abban is, hogy megtalálják új otthonukat.

– Három héttel a szülés előtt költöztünk, de hála a családomnak és a barátaimnak, rengeteg segítséget kaptam – mesélte a színésznő, aki sokakat meglepett, hogy két kamasz gyermeke, Benjámin (15) és Rebeka (10) mellé vállalt egy harmadikat is. – Ma egy gyerek vállalása is ijesztő lehet sokaknak, pláne egy harmadikat szülni negyven felett. Én viszont azt érzem, így teljesedtem ki. Az életemben nincs nagyobb dolog, mint hogy anya lehetek, gyakorlatilag csak velük együtt vagyok értelmezhető.
 

Persze, Réka nem vetette magát teljes erővel a munkába, egyelőre úgy tervezi, csak havi egy-két alkalommal lép színpadra.

– Még nem vagyok a régi formámban – nevetett Farkasházi Réka, hozzáfűzve: szerencsére a kis Tamara az édesapjával is remekül elvan. – Aktív családi élet mindennapjaiba csöppent bele, de bírja a gyűrődést!


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: