2015-04-04 16:18:52• hírek • Szatmár.ro

Három góllal verte a Poli az Olimpiát

A feljutásra hajtó Temesvári Poli 3-0 arányban legyőzte a Szatmárnémeti Olimpiát.

Nem indul túl jól a felsőházi rájátszás a Szatmárnémeti Olimpia labdarúgócsapata számára: az első fordulóban a Temesvári Poli otthonában vendégeskedtek, a győzelmet pedig a jóval esélyesebb házigazdák szerezték meg.

A Szombaton 11 órától lejátszott mérkőzésnek amúgy is a Poli volt a favoritja, hiszen az alapszakaszt ők az első, az Olimpia pedig a hatodik helyen fejezte be. A temesváriak ráadásul ősszel már a román foci első vonalában akarnak játszani, ezért mindenképp fontos volt nekik a győzelem.

Az első gól a 13. percben esett, tizenegyesből. A 12. percben ugyanis a kapus Suta szabálytalankodott Belu-val szemben, a büntetőrúgást pedig Pedro Henrique értékesítette. Az első félidőben érezhetően fölényben játszottak a házigazdák, Barbut többször is veszélyeztette a szatmári kaput. A sárga-kékek közül főleg Salagean jelentett veszélyt, ám a gólszerzés nem jött össze.

A 65. percben Heil sárga lapot kapott, amiért Barbut-cal szemben szabálytalankodott. A szabadrúgást Doman végezte el, a labda pedig Elekhez került, aki a büntetőterületen kívülről lőtt és talált be a szatmári kapuba. A végeredményt a 78. percben állították be a hazaiak. A Doman-Elek-Barbut összjáték végén utóbbi talált be a szatmári kapuba.

A felsőházi rájátszás április 10-én fog folytatódni, amikor az Olimpia 11 órai kezdettel hazai pályán fogadja magd a Fc Olt Slatinát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: