2009-08-12 12:25:27• hírek • (x)

Három éven belül nagyot fejlődik a város

A Nord Vest TV-n futó Realitatea Imobiliara című műsor vendége volt Ilyés Gyula, Szatmárnémeti polgármestere.

Az ingatlanpiacot elemző műsorban Ilyés Gyula többek között a következő Városrendezési Tervvel (PUG) kapcsolatban tájékoztatott, rámutatva: a következő két-három évben nagyon látványos fejlődés lesz érzékelhető a megyeszékhelyen. A műsorvezető, Aurel Racautan kérdésére a polgármester elmondta: nagy ütemben fog fejlődni a turizmus, amennyiben megvalósul a Termál Strand teljes felújítása, és nagy turisztikai vonzerővel fog bírni a sárerdei aquapark is.

A tervek szerint az Ipari Park tovább fog fejlődni és terjeszkedni, a műsorban elmondottak szerint telepek jönnek majd létre a Closca sugárút és a Depozitelor utca környékén is. Amennyiben elkészülnek a tervbe vett utak, autópályák, Szatmárnémetinek reális esélye van arra, hogy áruforgalmi központtá váljon az EU és Oroszország, Ukrajna között.

A műsorban elhangzottak alapján ingatlanok szempontjából is érezhető majd a fejlődés: többek között a Szigetlankán, a Darai úton, az Unirii és Baritiu utcákon épülnek majd lakóházak, lakóparkok, de minden valószínűség megvan rá, hogy a 16-os lakótelep közelében is lakóparkok épüljenek, a Gellért Sándor utcától a leendő körgyűrű irányába.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: