2009-01-13 14:40:43• hírek • Szatmár.ro

Három éve segítik az alapítványt

Közel három éves múltra tekint vissza az Opel Chevrolet Saab West Szatmárnémeti képviselete és a Hans Lindner Alapítvány együttműködése. Ez alatt az idő alatt, az Opel Chevrolet Saab West több akció megszervezésében segítette az alapítvány működését.

Legutóbb, ahogyan arról már tájékoztattuk olvasóinkat, az Opel Chevrolet Saab West nagylelkű adománnyal járult hozzá a Hans Lindner Alapítvány Reménysugár programjához.

„Az elmúlt évben igencsak megéreztük, hogy mellettünk álltak a szatmári lakosok, akár támogatásról, akár segítségről volt szó. Emellett sok barátra is leltünk, köztük az Opel Chevrolet Saab West Szatmárnemeti képviseletére, akik nem egyszer álltak mellénk Függetlenül a gazdasági recessziótól, az Opel Chevrolet Saab West támogatja az alapítvány égisze alatt működő Reménysugár programot is. A gazdasági recesszió ellenére is fontosnak tartják, hogy az elesettek mellé álljanak és segítsék a daganatos megbetegedésben szenvedő gyermekeket" - mondta el a 30 ezer lejes támogatást jelképező csekk ünnepélyes átadásán Koczinger Tibor, a Hans Lindner Alapítvány igazgatója.

Az adományozott összeggel a beteg gyermekek diagnosztizálásához, valamint azok gyógyításához járulnak hozzá. Az egyeztetések során az alapítvány munkatársai arra jutottak, hogy az adományozott összeg a következőkre lesz felhasználva: elektromiogramm készülék vásárlására - mely korszerű és hatékony segítséget jelent a dibétesz megállapítására, különösen a gyermekeknél- , illetve három PET tomográfiai vizsgálat költségeinek fedezésére, mely vizsgálatokat Budapesten végzik, és egyenként 1000 euróba kerül.

Amint azt megtudtuk, az Opel-Chevrolet Saab West Szatmárnémeti képviselete a Hans Lindner Alapítvánnyal közel három éve működik együtt, mely idő során több akciót és eseményt szerveztek közösen. Ők nem csak a Reménysugár programot segíti támogatásukkal, hanem lassan immár hagyománnyá vált, hogy a márkaképviseletük szatmárnémeti bemutatótermében kerül megrendezésre az Ötletbörze vállalkozói játék végső megmérettetése, expó formájában.

Ünnepélyes körülmények között adták át a 30 ezer lejes támogatást

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: