2012-12-08 17:13:35• hírek • Kocsis Zoltán

Három év után ismét együtt buliztak Szatmár megye gólyái

Három év után ismét együtt buliztak szombat este Szatmár megye gólyái, közel háromszáz diák szórakozott együtt a remek partin, amelyet a Szatmár Megyei Magyar Diáktanács (SzaMeDT) szervezett a szatmárnémeti Insomnia Clubban.

„Három évvel ezelőtt volt már egy ilyen kezdeményezés. Most úgy gondoltuk, a diákok ne csak iskoláik rendezvényeiben bulizzanak, hanem együtt, egy megyei közösséget teremtve", mondta a Szatmár.ro megkeresésére válaszolva Kádár Petra. A SzaMeDT elnöke hozzátette, jelentős érdeklődést és igényt tapasztaltak a megyei gólyabál iránt, ezért is gondolták úgy: meg kell ismételni a három évvel ezelőtti kezdeményezést.

A Láncos-templom közeli klubban közel háromszázan gyűltek össze, elsősorban szatmárnémeti és nagykárolyi tanintézmények diákjai. A Starotchi Norbert vezette szervezői stáb igyekezett minél, érdekesebb, színesebb műsort összeállítani, minél tartalmasabb szórakozást biztosítva a jelenlévőknek. Így a gólyák „párokba verődve" egy versenyen is bizonyíthatták ügyességüket, általános műveltségüket, kreativitásukat, talpraesettségüket. A megmérettetést a Szilágyi Bernadett, Varga Előd páros nyerte a Nevezi Petra, Muncsán Tamás és a Sipos Yvette, Sándor Balázs duó előtt.

Egy bulihoz jó zene is kell, erről a Nate& Denzo dj-páros valamint DJ Justin biztosította, a parti pedig közel hajnali háromig tartott.

„Nagyon jó hangulatú buli volt, úgy érzem, mindenki jól érezte magát. Sikerén felbuzdulva eldöntöttük, hogy jövőre lesz folytatása a megyei gólyabálnak. Ám annak megszervezése már a következő vezetőség feladata lesz", mondta határozott hangon Kádár Petra, aki idén végzi a XII. osztályos tanulmányait.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: