2012-05-10 16:57:06• hírek • Szatmar.ro

Három év után ismét Contras a szatmári sport élén

Ismét változás történt a Szatmár Megyei Sport és Ifjúsági Igazgatóság (MSII) élén, Alexandru Contras személyében egy régi ismerőst köszönthetnek az intézmény élén a szatmári sportban tevékenykedők.

Contras nem kevesebb, mint tizenhat évig, 1993 és 2009 között látta el korábban a tisztséget. Különböző funkciókban azonban immár 1985 óta dolgozik az intézmény berkeiben. Élképesztő stabilitás ez, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy a politika forgataga az elmúlt három évben összesen tíz (!) személyt bízott már meg az intézmény vezetésével. Megesett az is, hogy valakit csak kineveztek, ám egy percet sem dolgozhatott. Az ominózus galaci hölgynek, kinevezése után, ideje sem volt eljutni Szatmárnémetibe, máris nem ő volt az MSII vezetője.

„Én nem vagyok tagja semmilyen pártnak, így független tudok maradni. Remélem ezzel a csapattal  hagynak is majd együtt dolgozni. Először fel kell mérnem a helyzetet, egy tiszta képet akarok alkotni arról, hogy miként állunk, melyek a sürgősebb tennivalók, mert három év alatt megváltoztak a körülmények" - mondta Contraş.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: