2017-12-21 06:57:31• hírek • Blikk.hu

Három év után Rékasi Károly elé áll gázolója

Közel három év után nézhet bele balesete okozójának szemébe Rékasi Károly. A színész a héten tér vissza a Barátok köztbe, ám hosszú út vezetett ­idáig.

Mint ismeretes, Rékasit huszonhét hónapja érte súlyos baleset, motorját elütötte egy autós, a művész fizikailag, lelkileg és anyagilag is megszenvedte a történteket. Ugyan már jobban van, és karaktere, Bartha Zsolt is újra a Mátyás király téren kavarja a szálakat, Rékasit felzaklatta, amikor megkapta a hivatalos értesítéstarról, hogy az ügyet hamarosan tárgyalja a bíróság.
 

Az autó sofőrjének vádlottként kell felelnie tettéért, a bíróságon maradandó fogyatékosságot okozó közúti baleset gondatlan okozásával vádolják. Rékasi egy dolgon csodálkozik, azon, hogy az illető egyáltalán nem kereste őt, a bíróságon kell majd találkozniuk.
 

– Megbocsátani még nem tudok, de ennek nincs is jelentősége. A tárgyalás időpontja már megvan, jövőre lesz. Amikor megkaptam az idézést a bíróságtól, akkor azt hittem, nem érint meg az egész, de tévedtem – mondta a Blikknek Rékasi Károly.
 

– Egy pillanat alatt ismét felidéződött bennem minden. Az autós, aki – hangsúlyozom – nem szándékosan, figyelmetlenségből ütött el, vádlottként áll majd a bíró elé. Akkor találkozom vele először, majdnem három évvel a baleset után. Ő nem akart találkozni, nem érezte szükségesnek még azt sem, hogy annyit mondjon, „sajnálom”. Ezzel persze, magáról állít ki bizonyítványt, de nekem vele semmi dolgom nincs, a bíró előtt kell majd visszaemlékeznem a történtekre. Mellesleg az autóssal szemben – aki ezt tette velem, aki elvett két és fél évet az életemből – nincs semmilyen érzésem – nyilatkozta Rékasi.
 

A színész már jó ideje ismét forgat az RTL Klub sorozatában, a Barátok köztben. A Blikknek elárulta, nagyon élvezi, hogy ismét dolgozhat. – Szerencsére ott volt minden a mélytudásban, vissza tudtam rázódni pél­dául abba, hogyan kell egy operatőrrel dolgozni – jelentette ki lapunknak Bartha Zsolt karakterének megfor­málója.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: