2010-09-10 10:06:06• hírek • MTI/Reuters

Három dimenzióban folytatódik A kaptár

A James Cameron Avatarjához használt háromdimenziós technikával forgatta le Paul W.S. Anderson A kaptár - Túlvilág 3D című horrorját.

A Sony Pictures stúdióban készült produkció az első olyan videojátékból született mozifilm, amely stereoscopic 3D technikával készült. "Olyan dolgokat is beleírtam a forgatókönyvbe, amelyekről tudtam, hogy működnek majd három dimenzióban, például mély alagutak, liftaknák és tágas vidékek" - magyarázta Anderson, aki már a negyedik Kaptár-filmet jegyzi.

"Ez az oka annak is, hogy a film főhősét alakító Milla Jovovich-nak ezúttal repülőgépe is van - ugyanis ezzel az apró géppel a hatalmas alaszkai gleccservidék fölött tudtunk forgatni" - idézte fel a rendező. Anderson elmondta, hogy esőt és füstöt is azért applikált a történetbe, mert ezek három dimenzióban jól mutatnak a levegőben, de a víz alatti lehetőségeket is igyekezett kiaknázni az új horrorhoz.

A legújabb Kaptár-filmben Jovovich túlélők után kutatva fésüli át a víruskatasztrófa után kiürült városokat. Reménykeltő hírek érkeznek Los Angelesből, de végül kiderül, hogy valójában csapdába csalták: megint össze kell csapnia az élőhalottakkal.
A kaptár - Túlvilág 3D forgatását megelőzően a Capcom japán játékforgalmazó már elkezdte árulni a Resident Evil 5 (A kaptár 5.) videojátékot, amely ugyancsak az említett új háromdimenziós technikával lepte meg a PC-játékosokat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: