2015-01-11 17:53:15• hírek • Kocsis Zoltán

Három baleset – háromszor hátulról

fotó: voceatransilvania.ro
fotó: voceatransilvania.ro

Három közlekedési baleset történt a hétvége első felében Szatmár megye útjain és mindannyiszor az ajánlott követési távolság be nem tartása okozott gondot. Na meg a kivilágítás elmulasztása. Komolyabb személyi sérülés szerencsére nem történt.

Az első és egyben legkomolyabb baleset még péntek délután a Batizi úton történt Szatmárnémetiben. A Citroën személygépkocsit vezető 50 éves nagybányai Ioan C. hátulról nekiütközött a szatmárnémeti B. Adrian által szabályosan vezetett Mercedesnek, amelyet nekilökött a szintén szabályosan közlekedő Fiatnak, amelynek kormánykerekénél a 33 szatmárudvari P. Ioan ült. A kettős balesetben szerencsére csak egy kisebb sérülés történt: a Mercedes utasa, egy kilenc éves kislány volt a szenvedő fél.

A második hasonló baleset szombat délután Szamosberence határában történt kevéssel 15.00 óra előtt. A 39 éves Vasile F. Daciájával hátulról beleütközött az előtte szabályosan közlekedő Mercedesbe, amelyet a 42 éves kálmándi P. Csaba vezetett. A Dacia utasa, a 36 éves F. Maria kisebb sérüléseket szenvedett a balesetben.

A harmadik baleset három órával később Terep településen történt, ahol a 42 éves Nicolae C. Mercedesével ütközött neki az előtt haladó Energic típusú traktornak, amelyet az 58 éves avasfelsőfalui E. István vezetett. A traktor azonban nem csak hogy nem volt kivilágítva, de nem is volt bejegyezve, a vezetőjének pedig nem volt vezetői engedélye. Ebben a balesetben szerencsére nem történt személyi sérülés.

A rendőrség tájékoztatása szerint egyik esetben sem fogyasztottak alkoholt az érintettek a baleset előtt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: