2012-12-11 12:07:23• hírek • Kocsis Zoltán

Három baleset egy nap alatt a csúszós utak miatt

Három közlekedési baleset történt hétfőn Szatmár megyében és mindhárom esetben a csúszós út volt az események egyik okozója. Három személy súlyosan megsérült. Egy esetben jogosítvány nélkül ütött ki egy oszlopot egy fiatalember, egy másik esetben pedig a lopott gépkocsit törte össze az elkövető.

A legsúlyosabb következményekkel járó baleset Bujánházán történt, ahol négy személy is megsérült - hárman súlyosan. Az Kakáktelepről származó Maria G. a havas, csúszós úton elveszítette uralmát személygépkocsija fölött és az árokba borult. A balesetben a 42 éves gépkocsivezető mellett súlyosan megsérült 34 és 71 éves utasa, míg egy negyedik személy, aki szintén az autóban tartózkodott, kisebb sérülésekkel megúszta a kalandot.

Nagyobb szerencsével járt az a 26 éves avasfelsőfalui fiatalember, aki szintén hétfőn Sárközújlakon csapódott neki egy villanyoszlopnak. Vasile B. megcsúszott a havas úttesten, autójával pedig kitört egy villanyoszlopot. Helyzetét azonban súlyosbítja, hogy semmiféle vezetői engedéllyel nem rendelkezett.

A rendőrség jogosítvány nélkül közutakon való vezetés miatt eljárást indított ellene és az ellen a halmi illetőségű Iulian R. ellen, aki rábízta autóját. A 23 férfi pedig tudta, hogy barátjának nincs jogosítványa.

A harmadik eset Mózesfaluban történt és ez sem nélkülöz érdekes vonásokat. Hétfő reggel egy 42 éves helybéli nő értesítette az Avasfelsőfalui Körzeti Rendőrséget, hogy ismeretlen tettesek ellopták a falu központi részén leparkolt kamionját.

Néhány órás nyomozást követően aztán kiderült, hogy a teherautót a 20 éves Petru M. lopta el, kihasználva, hogy ajtaja nem volt bekulcsolva. A helybéli fiatalember azonban a jeges úton megcsúszott, megrongálva az ellopott járművet - amelyet végül a település temploma előtt magára hagyott. A férfi ellen lopás és rongálás miatt indul eljárás.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: