2013-07-09 11:30:27• hírek • Szatmár.ro

Három autó ütközött a Fabricii utcán - egy gyerekkocsi a vétkes autó alá került

Elsőbbségadás  elmulasztása miatt történt baleset kedden 11 óra körül Szatmárnémetiben, a Fabricii és a Grigore Ureche utcák kereszteződésében, a vasúti felüljáró lábánál. A balesetben összetört egy tanuló által vezetett oktatóautó, és a vétkes jármű alá került egy gyerekkocsi is - a gyermek csodával határos módon megúszta a balesetet.

A helyszínen tartózkodók elmondása szerint egy sötétkék Volkswagen Jetta haladt a Grigore Ureche utcán, ám amikor a kereszteződéshez ért, nem adott elsőbbséget a főúton közlekedő Skoda Fabiának. A Skoda az ütközés hatására nekiment egy szabályosan közlekedő oktató-autónak.

A balesetet okozó Jetta a gyalogátkelőhelyen elütött egy babakocsit - az az autó alá került, benne a gyermekkel. Szerencsére a közelben tartózkodó munkások gyorsan leemelték az autót, így ki tudták venni a gyerekkocsit és a sértetlen gyermeket onnan.

A gyalogátkelőhelyen a kicsivel átkelő anya megúszta a balesetet, egy idősebb hölgynek viszont megsérült a lába, őt kórházba szállították.

A rendőrségi jelentés szerint

A hivatalos sajtóanyag szerint a Volkswagent vezető 37 éves Renata R. nem adott elsőbbséget a főúton közlekedő Skodának, amelyet a 30 éves Remus L. vezetett. A nő által vezetett autó pedig nekiütközött egy Dacia típusú szeméylgépkocsinak amelyet - a rendőrségi jelentés szerint - egy 56 éves férfi vezetett, a szatmári illetőségű Vasile H.

A baleset pillanatában az 50 éves Valeria L. a gyalogátkelőn haladt át, unokáját gyerekkocsiban tolva. A vétkes autó elsodorta őket, a nagymama a lábán sérült meg.

A vizsgálat szerint a balesetben érintett egyetlen autóvezető sem volt alkoholos befolyás alatt.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: