2013-05-15 19:09:10• hírek • Kocsis Zoltán

Három arany, két ezüst, négy bronz Nagybányáról

A jelek szerint kirobbanó formába vannak a Royal Dance Club táncosai a hétvégén sorra kerülő III. Szatmár kupa előtt:  Ovidiu Ignat, Varga Ottó, Cordea Mikle Cristian si Marius Iepure tanítványai három aranyérmet, két ezüstérmet és négy bronzérmet hoztak el Nagybányáról és Felsőbányáról.

A Spria Top Dance és a Prodance elnevezésű országos versenyen összesen 250 pár lépett parkettre és mérte össze tudását.

A Royal Dance Club pedig nem csak a táncparketten képviseltette magát, hanem a zsűriasztalnál is: Ovidiu Ignat ugyanis helyet kapott az ítészek között.

Ami a szatmári érmeseket illeti, a legsikeresebben a néhány hete országos bajnokságot nyert Maskulik Dávid - Roatis Iris páros szerepelt: egy első helyet szereztek Open Basic Latino kategóriában valamint egy második és egy harmadik helyezést Open Basic Standard kategóriában a 14-15 évesek között.

Szintén aranyérmet szerzett a Koskocsak Raul - Pop Valentina duó Open Basic Latino kategóriában a 16-18 évesek között és az Olah Raul - Cotan Andreea páros a H kategóriában a 12-15 évesek között.

A Sollosi Thomas - Jurcut Luiza kettős második és harmadik helyet szerzett a D kategóriában a 14-15 évesek korosztályában, Opre Mihnea és Chereji Julia pedig harmadik helyet Open Basic Latino kategóriában, akárcsak a Cosarca Denis - Torja Cerasela páros az E kategóriában a 10-11 évesek között. A Pandi Alex - Roman Cristina, az Ilie Adrian - Bot Denisa, a Silaghi Vlad -Silaghi Anca, a Borota Márk - Finta Giulia és a Dehenes Denis - Por Larisa páros valamint Bot Denisa az első hatban végzett.

A Royal Dance Club táncosai számára a következő jelentős verseny május 18-19. között Szatmárnémetiben sorra kerülő III. Szatmár Kupa, amelyre az Ady Endre utcai sportteremben kerül majd sor.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: