2013-03-12 13:36:21• hírek • Kocsis Zoltán

Három személyt is keres a szatmári rendőrség

Három eltűnt személyt is keres a Szatmár Megyei Rendőrség! A két nő és a férfi megtalálásához a lakosság segítségét is kéri a hatóság. Mindhármójuk tartózkodási helyéről már több mint két hónapja nem tudnak a rokonok, hozzátartozók, ismerősök.

A 29 éves Varga Ioana még 2012 novemberében hagyta el avasfelsőfalui otthonát és azóta is ismeretlen helyre távozott. Otthona elhagyásakor fehér kockákkal mintázott rózsaszínű dzsekit, kék farmernadrágot és fehér sportcipőt viselt. A fiatal nő magassága 160-165 centiméter, súlya 70-75 kilogramm. Szemei barnák, hosszú, egyenes, szőkére festett haja és ovális arca van. Semmilyen egyedi megkülönböztető ismertetőjele nincs.

A 81 éves Rédei Anna tavaly december 13-án tűnt el Börvely faluban található otthonából, azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A 150-155 centiméter magas, 40-45 kilogramm súlyú idős nő világosbarna kabátot, fekete nadrágot és fekete fejkötőt viselt, amikor otthonát elhagyta. Rövid, ősz haja, zöld szemei vannak, ám semmilyen egyedi ismertetőjellel nem rendelkezik.

Donca Andrei szatmárnémeti férfi hollétéről január eleje óta nem tudnak semmit hozzátartozói. A 175 centiméter magas és 50-55 kilogramm súlyú férfinek rövid, sötétbarna haja van. Szintén nem rendelkezik semmiféle egyedi megkülönböztető jellel.

A rendőrség arra kér mindenkit, aki bármilyen információval rendelkezik a három személy valamelyikének tartózkodási helyéről vagy látta őket valahol, értesítse a hatóságokat a 112-es egységes segélyhívó telefonszámon.

Balról jobbra: Varga Ioana, Rédei Anna, Donca Andrei

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: