2016-10-24 17:02:16• hírek • Szatmar.ro

Harminchárom településen ezeregyszáz kézis palánta

Túl vannak immár a tizennegyedik edzőképzésen is a Szatmár-Ferencváros határon átnyúló női utánpótlás kézilabda-projekt résztvevői, az ősz beálltával pedig kezdődnek a mérkőzések is.

A legutóbbi képzés helyszíne Avasújváros volt, ahol rendhagyó edzéseknek lehettek szemtanúi az edzők: ezúttal ugyanis a kapusok képzésén volt a hangsúly. Ennek megfelelően Duleba Norbert, a Ferencváros felnőttcsapatának kapusedzője vezette a foglalkozást, de ezúttal sem hiányzott Elek Gábor, a KEK-győztes gárda edzője sem. Ellátogatott az avasi településre Szikora Melinda, a felnőttcsapat kapusa, valamint Csillag Levente koordinációs edzője is.

Nagy Flórián bemutató edzését Elek Gábor is elégedetten szemlélte, megjegyezve, sem a játék minősége, sem az edzés intenzitása és dinamikája nem maradt el a Budapesten elvártaktól. Ennél nagyobb dicséret aligha kell gyerekeknek és edzőknek.

A hétvégén aztán a Szüreti Kupa elnevezésű szivacskézilabda-tornának adott otthont Avasújváros, amelyen a hazaiak két csapata mellett Sárközújlak, Túrterebes és Kökényesd vett részt. Jövő héten a Nagykároly környéki csapatok is megkezdik a mérkőzések sorozatát, aztán a többi régió is csatlakozik hozzájuk. Összesen 33 településen mintegy 1100 kézilabda-palánta.

A projekttel kapcsolatos hír továbbá, hogy a gyerekek sikerein felbuzdulva megalakult Túrterebesen az amatőr női csapat, amely a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei bajnokságban indul és már két győzelmet aratott.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: