2005-10-31 20:24:19• hírek • Szatmar.ro

Harmincasan vagyok a legboldogabb

Drew Barrymore, egy örök kislány – aki (hihetetlen!) már 30 esztendős.
Mit tehet egy lány, ha olyasvalakibe szerelmes, aki többre értékeli kedvenc csapatát, mint kedvesét? Megmondja egy örök kislány – aki (hihetetlen!) már 30 esztendős.

Az E.T. bájos csöppsége, Drew Barrymore jelenleg Fabrizio Morettive, a The Strokes nevű rockbanda dobosával jár együtt. Los Angelesben él, három kutyája van. Csinos és természetes, a smink leghalványabb nyoma nélkül. Farmert, pólót és fekete kardigánt visel, vöröses-barna haja kibontva, lazán lóg a vállára. Kedves, barátságos és nagyon lelkes, ha új fimjéről, a Szívem csücskeiről, amelynek nemcsak hogy főszereplője, hanem producere is.

- Mi ragadta meg a forgatókönyvben?
– Az, hogy szerelmi történet. Ha elvonatkoztatunk a baseballtól, a film lényegében arról szól, mennyit kell változnunk, kompromisszumokat kötnünk annak érdekében, hogy jól működő, boldog párkapcsolatban élhessünk. A lényeg az egyensúly megtalálása és az, hogy önmagunk lehessünk a szerelmünk mellett.

- Járna valaha is a filmbéli vehemens drukkerhez hasonló férfival?
– Hogyne! A sport iránti rajongás relatíve ártalmatlan dolog. A Szívem csücskei előtt nem is gondoltam volna, hogy ez a megszállottság ennyire elterjedt –  és nem csak Amerikában. Nick Hornby regényéből – amely alapján a film készült – kiderül például, hogy az angolok és Európa, illetve a világ más népei teljesen megőrülnek a fociért. Ezért ez a film mindenkihez szól. Minden kapcsolatban az a legfontosabb, hogy éreztessük a partnerünkkel, ő az első, bármilyen fontos is egy csapat számunkra.

- És mi a helyzet saját kapcsolatával? Ott sikerült megteremtenie az egyensúlyt?
– Azt gondolom, igen. Munkamániás vagyok, rendesen be van osztva az időm. Napi 17 órát dolgozom, folyton úton vagyok, és az életem tele van meglepetéssel. Jó, hogy van egy partnerem, aki nyitott és mindenben bátorít, noha átérzem a helyzetét. Szóval imádom a munkámat, ez a szenvedélyem, de kell valaki, aki támogat, megért és természetesen erősít. Ha a partnerünknek van valamiféle szenvedélye, örüljünk neki, vegyünk részt benne, ne jelentsen ez problémát! Szóval a válasz igen, nagyon boldog párkapcsolatban élek.

- Akkor már nincs messze a házasság a családalapítás. Vagy még a karrier áll az első helyen?
– Ami az első kettőt illeti: nem vagyok még kész egyikre sem. Élvezem az életet, dolgozom, és a lehető legtöbb időt töltöm a szerelmemmel és a barátaimmal. Most ők jelentik az én családomat. Inkább akkor váltok, ha már tényleg felkészültem, ha már kevésbé leszek önző. A babának ártanék a legtöbbet azzal, ha most szülném meg. A gyereknevelés pedig egyáltalán nem könnyű. Óriási dolog, már-már ijesztő, azt hiszem, sosem fogom úgy érezni, hogy felkészültem rá. Azok a barátnőim, akik már anyukák, azt mondják, hogy jobb, ha várok ezzel. A biológiai órám még nem ketyeg, de később szeretnék gyerekeket.

- Ugyanolyan jó formában van, mint a csaj, akit játszik?
– Sajnos nem. Bárcsak olyan lennék! Viszont próbálkozom. Élvezem a kondizást, de a szénhidrátról, azaz a kenyérről és a tésztáról nem mondok le.

- A filmben sokat telefonál. Egyébként is mobilfüggő?
– Nos, szeretek felhívni másokat, de ahhoz már lusta vagyok, hogy visszahívjam őket. Kivéve persze, ha munkáról van szó. Ezen a területen rendkívül aktív vagyok. Sosem ülök a fenekemen, reménykedve, hogy a számba repül a sült galamb. Be kell azonban vallanom, hogy hajlamos vagyok néha az álmodozásra, olykor elvonulok az én saját kis világomba.

- Milyen harmincnak lenni? Érzékenyen érinti a kerek évforduló?
– Ez életem legszebb időszaka, egyáltalán nem vagyok depressziós emiatt. Ha belegondolok, sohasem voltam ennyire boldog. Jól megvagyok a ráncokkal és az öregedéssel járó lelassulással. Ennél sokkal fontosabb, hogy bölcsebbnek érzem magam szellemi és érzelmi értelemben. Ha majd a földig érnek a melleim és megcsúnyulok, nem fogom bánni. Legfeljebb nem állok a kamerák elé, a „producerkedést” is nagyon szeretem. Volt idő, amikor nem kaptam meg semmilyen munkát, úgyhogy most minden feladatért nagyon hálás vagyok.

- Mi miatt aggódik leginkább?
– Azon töprengek monstanában, hogyan használhatnám ki leghatékonyabban ezt az életet, hogy a lehető legtöbb bölcsességet megszerezzem. És hogyan ünnepeljem meg a sikereimet. Mostanság sok ünnepelnivalóm akad.

- Említette, hogy a kamera másik oldalán is dolgozik – élvezi a produceri munkát?
– Mindent szeretek benne. Imádom a szereplőválogatásokat és a cégem pénzügyi vezetését. Szeretek rendezőkkel együtt dolgozni és részt venni a forgatókönyvek átírásában. Beszélgetni a díszlet-, a jelmeztervezővel, eldönteni, hogy mit viseljenek a színészek... ez mind izgalmas. A folyamat minden apró részletét imádom. Szeretek egy ilyen csapatot irányítani, és ez elvezet a végső célomhoz, hogy egyszer én magam is rendezhessek.

Drew Blythe Barrymore

1975. február 22-én született az Egyesült Államokban. Keresztapja, Steven Spielberg filmje, az E.T. gyerekszínészeként tűnt fel. Félig magyar származású, édesanyja neve Ildikó Jaid. Évekig drogfüggő volt, sosem fejezte be a középiskolát. Aktív állatvédő, szigorú vegetáriánus, az egészséges életmód híve. Ismertebb filmjei: E.T., a földönkívüli; Sikoly; Mindörökké Batman; Nászok ásza; Bambanő; Fiúk az életemből; Az 50 első randi; Charlie angyalai; Charlie angyalai – Teljes gázzal.

Kiskegyed

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: