2008-11-11 14:43:03• hírek • www.danubius.hu

Harminc éve indult útjára a Dallas sorozat

A sorozat helyszínéül szolgáló farmon, a Southfork birtokon gyűlt össze újra a „Ewing család", hogy megünnepelje a Dallas című sorozat elindulásának harmincadik évfordulóját.

A jubileumi bulin a sorozat fontosabb karaktereit alakító színészek is részt vettek, köztük Larry Hagman, Patrick Duffy, Linda Gray, Ken Kercheval és Charlene Tilton. Legalább 1500 rajongó érkezett Southforkra, hogy együtt ünnepeljen a Dallas sztárjaival. Volt, aki több mint 1000 dollárt fizetett a jegyért.

 

„Ilyen alkalom csak egyszer adatik az életben. Anyukámmal minden héten néztük a sorozatot. Bárcsak soha ne ért volna véget a Ewing család története! Biztosan nézni fogjuk az átdolgozást is." - lelkendezett az ünnepségre legtávolabbról, Nottinghamből érkező rajongó.

A Dallas színészei is nagyon lelkesek voltak. Ken Kercheval, a Cliff Barnest alakító színész így nyilatkozott: „Nagyon furcsa volt viszontlátni egymást, és visszacsöppeni abba a környezetbe, ahol elkezdtük forgatni a sorozatot. Annyira családias volt a környezet és a légkör, hogy legszívesebben azt mondtuk volna: gyerünk vissza dolgozni!"

Larry Hagman, a Ewing család gonosza, arra a kérdésre, hogy hogy érzi magát újra a birtokon, szűkszavúan csak ennyit felelt: „Fantasztikusan!"

A Ewing család története a világ leghosszabb ideig futó szappanoperája, hiszen a néző 1978-tól egészen 1991-ig követhette nyomon az olajmágnás Jockey Ewing gonoszkodását.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: