2013-09-02 17:01:02• hírek • Kocsis Zoltán

Hárman lopták a kanálistetőt

Nem mindennapi bejelentést kapott a minap a Szatmárnémeti Helyi Rendőrség: a figyelmes bejelentő ugyanis arról értesítette a rend őreit, hogy a Szolidaritás lakónegyedben valaki egy kanálistetővel flangál. A helyszínre kiérkezve aztán kiderült, hogy egy három fős „különítmény dolgozott az ügyön" és nem csak arra vetettek szemet, ami mozdítható.

A bejelentés 13.00 óra körül érkezett, a kiérkező hatóságiak pedig a Kubik tó közelében, a fűben heverve meg is találták a Humulesti utcáról eltulajdonított fémdarabot. Mi több, a közelben őrizetbe vették a 45 éves Adrian D.-ét, akit a szemtanú is azonosított, mondván, őt látta korábban a kanálsítetőt cipelni.

Miközben a rendőrség munkatársai terepszemlét tartottak és az adatokat rögzítették, 13.30 óra körül arra lettek figyelmesek, hogy két másik férfi az aknatető keretét is próbálták lekalapálni a beton fogságából. A másik két férfit az 51 éves Dumitru S.-ként és a 38 éves Doru G.-ként azonosították.

A három elkövetőt átadták a Szatmár Megyei Rendőrségnek, ők folytatják tovább a nyomozást, míg az aknatetőt az kanalizálási hálózatért felelős Apaserv munkatársai vették át.

Az eset még csütörtökön történt, róla a polgármesteri hivatal honlapja adott hírt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: