2014-05-02 17:32:20• hírek • Kocsis Zoltán

Harmadszor is legyőzné a Nagyváradot az Olimpia

Úgy szeretne távozni Nagyváradról az Olimpia labdarúgócsapata szombaton, ahogy érkezik: azaz a hatcsapatos (a Craiovai FCU visszalépése miatt viszont ötcsapatosra zsugorodott) alsóházi rájátszás listavezetőjeként. Erre meg is van az esélye a Csík Tibor vezette gárdának, mivel az alapszakaszban úgy verték meg kétszer a bihariakat, hogy még gólt sem kaptak.

Az ősszel Szatmárnémetiben Feier és Villand góljaira nem jött nagyváradi válasz, tavasszal pedig a Bodola Gyula stadionban Balau találata döntött a szatmáriak javára.

„Nyerni megyünk Váradra! A továbbiakban a hetedik hely megtartása mellett, minden találkozón a győzelem a célkitűzés" - nyilatkozta a pénteki elutazás előtt tömören Csík Tibor vezetőedző, aki nem számíthat a még eltiltott Anca kapusra, valamint a térdszalagjával bajlódó Micaş játékára.

Az Olimpia az elmúlt hétvégén hazai pályán 2-1-re verte a második helyezett Miovenit, míg a jelenleg harmadik Nagyvárad 1-1-es döntetlent ért el a sereghajtó Motru otthonában. Előtte pedig 4-0 arányban intézte el a nagyrészt fiatalokkal felálló Aradot.

Amint arról szót ejtettünk, az Olimpia jelenleg 24 pontjával vezeti a csoportját, 12 ponttal megelőzve a még kieső Aradot. A Nagyvárad 19 pontjával jelenleg harmadik.

2. Liga, 2. csoport, rájátszás:

Nagyváradi Bihar FC-Szatmárnémeti Olimpia
Aradi UTA-Motrui Minerul
a Mioveni-i CS áll.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: