2008-08-11 21:38:10• hírek • Szatmar.ro

Harmadik nap: Phelps duplázik

A pekingi olimpia harmadik napján nem sikerült érmet szereznie a magyar delegációnak.

Olimpiai pontokat azonban két sportoló is szerzett: a tőröző Knapek Edina az 5., a légpuskás Sidi Péter a 6. helyen végzett. Jól mutatkozott be a női vízilabda-válogatott is, amely 11-9 arányban legyőzte a hollandokat, botlottak viszont a kézis lányok (28:28 Brazília ellen). Cseh László, Mutina Ágnes és Verrasztó Evelin továbbjutott úszásban.

Kiesett viszont Kerékjártó Tamás és Hosszú Katinka úszásban, Varga Miklós ökölvívásban. Baczó Bernadett 7. lett cselgáncsban. Közel volt a továbbjutáshoz, de végül a kínai Cseng Csie ellen kiesett Szávay Ágnes teniszező.

A román delegáció ennél valamivel jobban szerepelt, Alin Moldoveanu légpuskában, Antoniu Buci súlyemelésben szerzett egy-egy 4. helyet. A női tornászcsapat bejutott a döntőben, akárcsak a női nyolcpár-evezős csapat. Ioan Gherghel 200 pillangón elődöntős, akárcsak a címvédő Camelia Potec 200 gyorson, aki azonban kiesett 400 gyorson.

A női kézilabda-válogatott 34-20 arányban legyőzte Kínát. Victor Hanescu bejutott a tenisztorna következő fordulójába. Ez Sorana Carsteanak nem sikerült.

Az olimpia első kétszeres aranyérmese az amerikai Micheal Phelps, aki 400 vegyes után a 400 vegyes-váltót is megnyerte az amerikai csapattal.
szatmar.ro

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: