2012-07-30 16:10:09• hírek • Szatmár.ro

Harmadik lett Nyírbátorban az Olimpia

Az Olimpia játékosai szerdán 17.30-tól az új idény első tétmérkőzésén szerepelnek: a Román Kupa második fordulójában az Oli az Óvári Somesul vendégeként lép pályára.

A harmadik helyen végzett az Olimpia labdarúgócsapata a hétvégén  Nyírbátorban megrendezett VI. Olimpia Klub Kupán.

Szombaton és vasárnap hat csapat részvételével rendezték meg a labdarúgó-tornát. Az együttesek előbb két hármas csoportban küzdöttek meg egymással, a találkozók pedig kétszer 30 percig tartottak. A szatmáriak az első meccsükön kikaptak a házigazdáktól, majd egy gólos győzelmet arattak a Várda SE ellen. Ennek következtében vasárnap a harmadik helyért játszottak a sárga-kékek a Cigánd ellen. Utóbbi csapatban voltak ismerős arcok is: itt játszik az Olimpia egykori játékosa, Tempfli Imre is.

Csík Tibi fiai ezt a meccset három gólos előnnyel fejezték be. A torna győztese a Hajdúszoboszlói SE lett, ők a házigazdák ellen a döntőben 2-2-es eredményt értek el, a büntetőrúgásokban viszont jobbak voltak.

„Mint minden hasonló torna, ez is tanulságos volt, de az is igaz, hogy a nagy meleg befolyásolta a játékosok teljesítményét. A vesztes meccsen két szabadrúgásból kaptuk a gólt, ha a védelem jobban koncentrál, ezek elkerülhetőek lettek volna. Ugyanakkor az összpontosítás hiánya azzal is magyarázható, hogy kéthetes komoly terhelés után a játékosok nem voltak frissek. Ebből pedig következik az, hogy ismét sok helyzetet hagytunk kihasználatlanul" - értékelt Csík.

Eredmények:
Nyírbátor - Olimpia 2-0 (Erdei 14., Istrate 50.)
Az Olimpia összeállítása: Suta - Mos, Sabau, Iuhas, Homorozan, Marian Pop, Villand, Botos, Hanus, Danila, Marinas.

Olimpia - Várda SE 1-0 (Feier 37.)
Az Olimpia összeállítása: Görbe (Coman) - Glodean, Silaghi, Micas, Lauruc, Molnar, Mihai Pop, Ghiriti, Muresan, Cosma (Homorozan), Feier.

A 3. helyért:
Olimpia - Cigánd SE 3-0
(Dragos 30., 89., Homorozan 61.)
Az Olimpia összeállítása: Suta - Glodean (Homorozan 48.), Micas, Iuhas, Lauruc, Molnar, Villand (Mihai Pop 48.), Botos, Hanus, Feier (Marinas 48.), Dragos.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: