2008-01-03 20:41:21• hírek • Szatmár.ro

Harmadik gyerekét is elveszik Britney-től?

nbritney1Ismét sokkolta a világot az énekesnő. Britney bejelentette, hogy harmadik gyermekével terhes.

Miután a bíróság hivatalosan is volt férjének, Kevin Federline-nak ítélte két közös gyermekük, Jayden James és Sean Preston felügyeleti jogát, Britney összeomlott. Megfogadta, hogy addig fog harcolni, míg vissza nem kapja gyermekeit. A nagy harcot azonban hamar feladta. Inkább szül még egyet – magának.

Nem sokáig bánkódott az énekesnő. Eleinte rohant fiaihoz, ahogy lehetett, majd egyre kevesebb időt töltött velük, végül el sem ment meglátogatni őket. Magyarázat mindig volt. Hol fontos tárgyalásra vagy éppen legújabb lemezének promóciójára fogta a dolgot. Volt férje azonban jól ismeri, és rögtön sejtette, hogy Britney-t nem különösebben foglalkoztatja két fia sorsa.

Még többet bulizott, sokszor a pohár fenekére nézett. Egy mámoros éjszakán J. R. Rotham producerrel az ágyban kötöttek ki. Az énekesnő barátai ettől féltek a legjobban. Britney ugyanis bevallotta, hogy ő bizony nem védekezik, mert a fogamzásgátlótól nagy feneket eresztene. Meg is történt, amitől mindenki tartott. Az énekesnő ismét teherbe esett! Nem is titkolta sokáig. Barátait e-mailen értesítette a „nagyszerű” hírről. A döbbent ismerősök most fogják a fejüket: mi ütött ebbe a nőbe? Hiszen bebizonyosodott, hogy alkalmatlan anyának.

Vajon mit szól Jonathan, az apuka? A zenei producer, aki Király Lindával is dolgozott együtt, állítólag nagyon örült a hírnek. Ő maga erősítette meg, hogy Britney valójában az ő gyermekét hordja a szíve alatt több, mint két hónapja. A pár már régóta ismeri egymást. Az énekesnő még házas volt, amikor felröppentek az első pletykák, miszerint több van közte és producer között egyszerű munkakapcsolatnál. Még Kevin Federline is szóvá tette: nem tetszett neki, ahogy a két fiatal egymással viselkedik.

Britney akkor megnyugtatta exférjét: köztük bizony semmi nincs. Most azonban van! A pár kijelentette, hogy nem akarnak összeházasodni, de a gyermeket megtartják, és közösen nevelik majd. Pletykák szerint az énekesnő így akarja megfogni a producert, és pótolni elvett két gyermekét. Mikor rákérdeztek, hogy tudja-e mit csinál, így válaszolt:
– Szükségem van arra, hogy tartozzak valakihez! Elölről kezdem az életem egy új társsal és egy gyermekkel!
Most már valójában megkérdőjelezhető, hogy az énekesnő mentálisan beszámítható-e.

Ezért több Los Angeles-i ügyvéd fontolgatja, hogy a még meg sem született gyerek érdekeire való tekintettel már most pert indítanak azért, hogy az énekesnő ne ronthassa el egy újabb csöppség gyerekkorát. Első lépésként azt tervezik, hogy Britney-t először igazságügyi elmeszakértővel vizsgáltatják meg.

nana.hu 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: