2010-07-06 15:52:54• hírek • Balog Anita

Debrecenben járt a szatmári Megasztáros

A Tv2 Megasztár tehetségkutatója idén meglehetősen eltér az eddigiektől: miután Budapesten megvolt a hosszú válogatás, a stáb körútra indult, hogy több városba ''házhoz menve'' keressenek további tehetségeket. Az egyik megálló Debrecen volt, ahová meghívták a már biztos továbbjutó szatmárnémeti Harkai Rékát is.

A Megasztár körút utosó állomásai között volt a debreceni válogató is ahol a szatmárnémeti megasztáros, Harkai Réka is részt vett. Délelőtt  11 órakor kezdődtek el a meghallgatások a Debreceni Nagytemplom előtti téren. A nagy hőség ellenére a vártnál is többen gyűltek össze, hogy megmutathassák tehetségüket a zsűrinek és a már továbbjutott versenyzőknek.

A meghallgatásokat követően a a szokásokhoz híven örömzenéléssel ért véget a válogatás. Szintén szokás, hogy a már továbbjutott versenyzők kis produkcióval rukkolnak elő: mivel Réka és csapata népdallal jelentkezett a tehetségkutatóra, Debrecenben is népzenével bűvölte el a leendő konkurenciát. Az éneklésbe mások is bekapcsolódtak.

Miután elfogytak a jelentkezők, a Megabusz összepakolt, és tovább gurult.... Ezzel véget ért a roadshow az új jelentkezők    számára, őket már a ''nagy zsűri'' várja a következő meghallgatásra. A már biztos bejutókat pedig augusztus 2-án várják  a Budapesti Vígszínházba.


Fellépés a debreceni Piac téren
Fellépés a debreceni Piac téren


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: