2019-10-05 05:38:52• hírek • Blikk.hu

Harcba száll Némedi Mari örökségéért Terry Black gyerekeinek gyámja

Harcba száll Némedi Mari örökségéért Terry Black gyermekeinek új gyámja, Mónika: az asszony ugyanis attól tart, hogy Dani és Fanni az utcára kerül, a 100 milliósra saccolt hagyaték viszont megmentheti őket.

Bár a napokban ünnepelte 18. születésnapját Terry Black örökbefogadott fia, Dani, nincs sok örömre okuk a gyerekeknek: szeptemberben elhunyt apjuk hónapok óta nem fizette németországi otthonuk lakbérét, így hamarosan költözniük kell. Azt, hogy hova, még a gyámjuk, Árvai Mónika sem tudja – ő attól tart, hogy utcára kerülnek.
 

Hogy ez ne történjen meg, Dani pedig nyugodtan folytathassa a tanulmányait, újra megindulhat az előadó által tavaly elvesztett per Némedi Mari örökségéértA 3 éve elhunyt színésznő ugyanis – Terry Black korábbi állítása szerint – nevelt lányára, Fannira hagyta mindenét,amiről egy végrendelet tanúskodott. Ám azt a dokumentumot megtámadták a művésznő testvérei. Az igazságügyi szakértő megállapította, hogy a végakaraton lévő aláírás hamis, de Terry Black fellebbezett.
 

„Úgy gondolom, hogy kötelességem folytatni a harcot a kislány örökségéért” – mondta Mónika a Ripostnak.

Egyelőre ugyan semmilyen iratot nem kapott, és azt sem tudja, miből fizeti majd az eljárás költségeit, de szeretné minél előbb rendezni az ügyet, pláne, hogy a gyerekek is maradni szeretnének Németországban: Dani továbbtanulna, Fanni pedig már csak töri a magyart. A nő abban reménykedik, hogy jelentkezik egy ügyvéd, akinek a segítségével sikerülhet egyenesbe jönniük, az örökség ugyanis bőven elég lenne arra, hogy új életet kezdjenek.


Továbbu bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: