2011-10-15 17:28:47• hírek • refszatmar.eu

Harangszó a City Rádióban

Szól az Ige Szatmár és Szilágyság magyarjaihoz a rádió éterein keresztül is. Minden szombaton 18 órától a City Rádióban 1 órás református műsorral várja a kedves hallgatókat Rácz Ervin, a Harangszó Rádió főszerkesztője.

Annyi rossz hírt hallunk, akár ismerősöktől, barátoktól, televízióból, rádióból, internetről, hogy sokszor elcsüggedünk és sopánkodunk miatta: Hát ilyen a világ! A műsor nem áltatni akar, hanem azt az örömhírt hirdetni, ami évezredek óta változtat meg embereket, ad reménységet és felemel.

Nem helyettesíti a vallásos műsor a templomi istentiszteletet. Amint a harangszó templomba hívja az embereket, úgy igaz ennek a műsornak a jelszava is: Közösségre hív!

Ezen a szombaton, az első műsorban Nt. Kovács Sándor, a Szatmári Református Egyházmegye esperese tart egy rövid áhítatot, majd Szabó József lelkipásztor-szerkesztő Ft. Csűry István, a Királyhágómelléki Református Egyházkerület püspökével készített interjúját lehet meghallgatni. Közben keresztyén zene szól különböző stílusban.

Ne féljünk a csendtől, hallgassuk azt, hogy miként szólít meg Isten!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: