2019-02-01 07:02:54• hírek • Közlemény

Hanna Projekt koncert vasárnap Szigetlankán

A Hanna Projekt nevű együttes zárja Szigetlanka imahetét, ugyanakkor a februári SZIKE-istentiszteletet is megtartják.

Szatmárnémeti-Szigetlanka református templomában február 3-án, vasárnap 17 órára várnak mindenkit egy különleges hangulatú, tartalmas, lendületes alkalomra. Igét hirdet Rácz Ervin házigazda lelkipásztor.

 

A Hanna Projekt Magyarországról érkezik, énekesük, akik az együttes vezetője, Polereczki Hanna a következő szavakkal fogalmazza meg hivatását: „Zenémben őszintén énekelek Istenről és az életről. Zenekarommal együtt fő célunk az, hogy az élet valódi értelme, Isten és az Ő szeretetének mindent elsöprő ereje az emberek szívében teret kapjon. Hiszem, hogy a zenén keresztül mindez létrejöhet, így a koncerteken, dicsőítő alkalmakon ez a fő célunk.”

 

A csapat többi tagja: Seprenyi Adél ének, Kuli Dániel gitár, Polereczki Norbert dob, Rácz Tamás basszusgitár és Szabadi Ádám ének és billentyű.

 

Az énekek címei, amit hoznak: Hová mehetnék, Átölel jelenléted, Jézus nevében, Végtelen folyó, A szél, Oceans, Nem tart fogva, Eljött hozzám, Menedék, Veled minden jó, Mától, Jézus az enyém. Szeretettel várnak mindenkit!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: