2007-12-03 13:50:18• hírek • Szatmar.ro

Hangszerek importőre

 A Musikhaus Attila egyedülálló hangszerbolt Szatmárnémetiben.

A Musikhaus Attila nevet viselő hangszerkereskedés 2006 januárjában kezdte meg működését. A kezdetekkor kiskereskedésként került be a piacra, ma már mint nagykereskédést ismerik. Országszerte 32 partnerüzlettel rendelkezik, minden nagyobb városban jelen van.

Boltjaikban bármilyen hangszert megtalálható: húros-, ütős-, billentyűs- és fúvós hangszereket (hegedűk, gitárok, dobok, zongorák, trombiták) kiváló áron, a legjobb minőségben. Ezen kívül bármi beszerezhető a hangszerekhez tartozó kiegészítők közül is. Többek között a Thomann cégtől importálnak termékeket, amely Európa legnagyobb hangszerkereskedése.

Üzletükben nem csak hangszerek vásárlására nyílik lehetőség, ugyanis hangtechnikával is foglalkoznak, és a világszerte népszerű Dynacord és Electro-voice termékeit forgalmazzák (erősitők, keverők keverő-erősítők és hangfalak). Különböző rendezvények alkalmából a hangosítást teljes egészében biztosítani tudják, illetve disc jokey felszerelések és fénytechnikák is vásárolhatóak, vagy kölcsönözhetőek.

Hangtechnika beszerelését is vállalják rendezvénycsarnokokban, templomokban, szabadtéri és fedett termekben, stb.

A Musikhaus Attila a jövőben egy olyan rendezvénycsarnok építését tervezi, ahol a hangszerüzleten kívül raktár, bemutatóterem, három zenekari próbaterem, és egy rendezvényterem is lesz.

Ha egy tartalmas, és hasznos karácsonyi ajándékkal szeretnénk meglepni szeretteinket, a decemberi hónapban a Musikhaus Attila hangszerboltban kedvezményes áron vásárolhatunk többféle gitárt és szintetizátort.

Meglepetésekben sem lesz hiány, részletekért látogasson el a hangszerbolt honlapjára (www.musikhaus-attila.ro,   www.dynacord.ro), és megtudhatja, milyen nagyszabású rendezvénysorozatokra készülnek az üzlet vezetői. 




 
 
 
 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: