2009-11-06 19:07:51• hírek • Ferenczi Noémi

Hangulatos hangszerbemutató

Pénteken nyílt napot tartottak a Művészeti Iskolában. A Musikhaus Attila hangszerbolt által biztosított hangszerek bemutatója késő estig tartott.

Közösen szervezett nyílt napot a Musikhaus Attila hangszerkereskedés és a Szatmár Megyei Művészeti Iskola pénteken délután 16 órai kezdettel. A rendezvény nem csak a zenészeket, hanem a hangszerek iránt érdeklődőket, a zenekedvelőket is szép számmal csalogatta be a Művészeti Iskola nagytermébe. A világszerte elismert gyártóktól származó hangszereket az iskola szaktanárai, illetve a Musikhaus Attila hangszerkereskedés hozzáértő munkatársai tartották. Elsőként néhány fúvós hangszert szólaltattak meg, majd hegedűket, tangóharmonikát, billentyűsöket mutattak be az érdeklődőknek. A legsikeresebb és legszínesebb bemutató az ütős hangszereké volt, ugyanis Cserey Csaba (Csabcsi) ismét elkápráztatta a közönséget. Az általa bemutatott hangszerek történeti ismertetésén kívül kis rögtönzött dobkoncertet is adott a jelenlévőknek. A továbbiakban a klasszikus és elektromos gitárok, a hangfalak és keverőpultok világába is betekintést nyerhettek az érdeklődők.

A nap zárásaként Ekidio, egy budapesti neves zeneszerkesztő mutatott be különböző stúdióprogramokat. A nyílt nap során a szervezők igyekeztek interaktívan bemutatni az intézmény tevékenységeit, illetve a hangszerek bemutatásával minél több érdeklődőt a zene világába csábítani.

Ahogyan azt Mircea Deac, igazgató a nyílt napon elmondta, a Musikhaus Attila hangszerkereskedés és a Művészeti iskola további közös programokon dolgozik, terveik szerint egy nagyszabású nemzetközi szintű hangszerbemutatóval rukkolnának elő tavasszal.









Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: