2015-03-13 16:09:50• hírek • Szatmár.ro

Hangszerbemutatót tartanak

Akár a világ legjobb elektromos dobját is kipróbálhatod a vasárnap délutáni rendezvényen.

Számos modern hangszert próbálhatsz ki, vagy akár figyelheted, hogyan nyúzzák őket az igazi profik március 15-én, 18 órai kezdettel a Music'at Caffe&Pubban. A szatmárnémeti központú Netmusic szervezésében Szatmár megyében is megpihen a Roland&BOSS demo tour Romania címet viselő karaván, hogy a legfontosabb-hangszer-újdonságokkal megismertesse a nagyérdeműt.

A rendezvény keretében Jancsovics Máté fogja bemutatni az ütőhangszer-újdonságokat, Demko Gergő a billentyűs hangszerek legújabb darabjait szólaltatja majd meg, Mike Gotthard az új gitárerősítők és gitár effektek világába kalauzolja el az érdeklődőket. Tóth András basszusgitár effekteket mutat majd be, Sántha Gábor pedig vokál és gitár effekteket, kiegészítőket szólaltat majd meg.

A hangtechnika iránt érdeklődők számára is lesznek érdekes pillanatai a hangszerbemutatónak, ugyanis Márkus Gergő egy új digitális keverőpulttal ismerteti meg az érdeklődőket.

Amellett pedig, hogy meghallgatod az ismertetőket és figyelemmel követed a bemutatókat, ki is próbálhatod majd a hangszereket és kiegészítőket, melyek között vannak akár több ezer eurós darabok is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: