2009-11-02 15:10:21• hírek • Parajdi Andrea

Hangszerbemutatót szerveznek

Közösen szervez nyílt napot a Musikhaus Attila hangszerkereskedés és a Szatmár Megyei Művészeti Iskola.

Ha érdekel a zeneművészet és bolondulsz a hangszerekért, vagy egyszerűen csak kipróbálnád, hogy a te hogyan tudnád „pengetni a lantot" ott a helyed a Musikhaus Attila hangszerkereskedés és a Szatmár Megyei Művészeti Iskola által november 6-án, pénteken 14 órától megszervezésre kerülő nyílt napon.

A Művészeti Iskola tantermeiben különböző hangszerekkel ismerkedhetsz meg. Lesz szaxafon, klarinét és hegedű bemutató, megszólalnak majd a billentyűshangszerek, perkúciós hangszerek és a gitárok is, valamint a keverőpultok világába is betekintést nyerhetsz.A bemutatókat a Művészeti Iskola szaktanárjai, illetve a Musikhaus Attila hangszerkereskedés hozzáértő munkatársai tartják. A nap zárásaként Ekidio, egy budapesti neves zeneszerkesztő mutat be különböző stúdióprogramokat.

Ahogyan azt a szervezők elárulták az egész nap lényege az interaktivitásra alapszik, ugyanis az a cél, hogy az érdeklődők minél inkább betekintést nyerjenek a hangszerek világába, és választ kapjanak a felvetődő kérdéseikre.

A Musikhaus Attila hangszerkereskedés és a Művészeti iskola már további közös programokon dolgozik, terveik szerint egy nagyszabású hangszerbemutatóval tavasszal is előrukkolnak.


Közösen szervez nyílt napot a Musikhaus Attila hangszerkereskedés és a Szatmár Megyei Művészeti Iskola.
Közösen szervez nyílt napot a Musikhaus Attila hangszerkereskedés és a Szatmár Megyei Művészeti Iskola


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: