2012-04-20 07:28:25• hírek • (x)

Hangszerbemutató a Bikini és Ruzsa Magdi gitárosaival a NetMusic.ro-nál

Kitűnő magyarországi zenészek mutatják be a legújabb hangszer-újdonságokat az ingyenes rendezvényen.

A Netmusic.ro hangszerkereskedés szatmárnémeti bemutató-üzlete újra kitűnő művészeket lát vendégül április 25-én 18 órai kezdettel. A Dana kereskedelmi komplexumban található hangszerboltban bemutatásra kerül a Roland BK-5 kiséretautómatikás szintetizátor, a Boss GT-100 elektromos gitár processzor, a Roland GR-55GK gitár szinterizátor és még sok újdonság. A zene szerelmeseinek és a zenészeknek szinte kötelező a részvétel ezen a nem mindennapi eseményen, amelyen a Roland East Europe 3 fős csapata - három neves magyarországi zenész is részt vesz. S hogy kik ők?

Lukács Peta neve a Bikini rajongói számára lehet ismerős. 1988 karácsonyán kapta meg első elektromos gitárját édesapjától. Előtte az édesapja orosz származású akusztikus gitárján már játszott, de komolyabban ettől fogva kezdett foglalkozni a gitározással. Autodidakta módon képezte magát, mivel a városban nem volt könnyűzenei oktatás, vagyis kedvenc együtteseinek lemezei, kazettái és koncertfelvételei segítségével próbált gitározni. A tanulás annyira jól sikerült, hogy jelen pillanatban ő az egyik legnépszerűbb magyarországi rockzenekar gitárosa, emellett pedig zeneszerzőként és hangmérnökként is tevékenykedik. Ő a Boss GT-100 elektromos gitár processzort és a Roland GR-55GK gitár szinterizátor mutatja be a szatmári közönségnek.

Májer Róbert szabadúszó zenész, szintetizátoros, ő több magyarországi zenekarban és külföldön is zenél-zenélt, közel áll hozzá a
klasszikus rock, a lounge, az örökzöld, a pop, a rock és a rock'n'roll is. Ő a Roland BK-5-ös kiséretautómatikás szintetizátort mutatja be az érdeklődőknek.

Sántha Gábor már tapasztalt zenészként 2003-ban kezdett együtt muzsikálni az LGT kiválóságával Karácsony János „James"-el, akitől rengeteget tanult. 2007-ben pedig, először helyettesként, majd állandó tagként is bekerült Rúzsa Magdi zenekarába. 2009 végén Földes László "Hobo" Bandájának oszlopos tagjává vált, amit ő maga "kis lépés az emberiségnek, de óriási lépés nekem"-ként emleget. Ő a gitár mellett a basszusgitár, a mandolin és a doromb mestere, Szatmárnémetiben pedig Roland gitárokat, akusztikus-gitár erősítőket mutat be a nagyközönségnek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: