2018-12-03 16:12:39• hírek • (x)

Hangolódj a közelgő ünnepre: öltöztesd karácsonyi pompába otthonod

Sebes léptekkel közeledik a karácsony, sokan már most megkezdték a felkészülést az ünnepi időszakra. Ha te is szeretnéd beszerezni a tökéletes dekorációs elemeket, akkor első utad a Decorete üzletbe vezessen, ahol minőségi termékekkel állnak rendelezésedre.

A Decorete az egykori Jeanette helyén nyílt meg még 2018 júliusában, az új üzlet pedig új termékeket is hozott magával. Bár szinte mindent meg lehet a csinos kirakatú üzletben találni azok közül, amint annak idején a Jeanette-ben is megvásárolhattunk, sokan mégis bátortalanul lépnek be a boltba, pedig aggodalomra tényleg semmi ok. A Decorete-ben továbbra is meg lehet találni a háztartási eszközök széles választékát, illetve minden olyasmit, amire egy háziasszonynak csak szüksége lehet.
 

Azonban kétségtelen, hogy az előttünk álló hetek az ünnepi készülődésről szólnak. Mindenki igyekszik kicsinosítani otthonát: ki csak mértékkel, mások dekorációk egész kavalkádjával öltözteti fel a lakást. Nos, ha szeretnél olyan minőségi dekorációt vásárolni, mely hosszú évekig hű társad lesz az ünnepi készülődésben, akkor a legjobb döntés a Decorete. Az üzlet ugyanis minőségi díszek, koszorúk széles skálájával rendelkezik, de az asztalra is mutatós étkészlet kerülhet nekik köszönhetően.
 

Az ünnepi hangulat legfontosabb eleme azonban minden bizonnyal a karácsonyfa. Napjainkban egyre népszerűbbek a műfenyők, így a bolt ehhez igazodva kisebb-nagyobb méretben is kínálja őket. Persze mit sem ér a fa, ha nem kerül rá néhány csillogó gömb és egy mesés fényfüzér. Nos, eláruljuk, hogy ezeket is be tudod szerezni a Decorete-ben.
 

Ha a fa, a díszek és asztalra való ünnepi étkészlet is megvan, akkor már csak az ajándék hiányzik, mellyel a számunkra kedves családtagokat örvendeztethetjük meg. Amennyiben megvan a tökéletes ajándék, akkor az alkalomhoz illő csomagolást is könnyűszerrel beszerezhetjük, ugyanis csomagolópapírok, dobozok és ajándékzacskók széles választékával készültek az ünnepi időszakra.
 

Ha szeretnél tehát mindent egy helyen beszerezni, irány a Decorete, melyet az egykori Jeanette helyén találsz meg, a Pastravului utca 3. szám alatt. Csapj le még most a legjobb ajánlatokra.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: