2016-08-23 18:35:40• hírek • Szatmár.ro

Hamupipőke történetét táncolta-mesélte a Bekecs Együttes

Gyermekeknek és felnőtteknek is igazi kikapcsolódást és izgalmakat hozott a Bekecs Táncegyüttes kedd délután, a Szakszervezetek Művelődési Házában játszott előadása. Hamupipőke történetét rengeteg tánccal, látványos elemekkel fűszerezve adták elő.

Talán az egyik legismertebb mese Hamupipőke története. S bár valószínűleg a kicsik többsége is tudta, hogy a mese csak jól végződhet, nagy izgalomban várták a végkifejletet, amiben nekik is fontos szerep jutott.

Az interaktív előadásban ugyanis két varázsszó, a Szorgalom és a Szeretet skandálása segített abban, hogy Hamupipőke és a Herceg egymásra találjon, a gonosz mostoha és a mostohatestvérek ármánykodása ellenére.

Érdekesség, hogy Hamupipőke történetét eddig senki nem dolgozta fel táncelőadás formájában. A Bekecs Táncegyüttes viszont mert és nyert. Az előadásukat már számos helyszínen bemutatták és mindenfelé nagy sikert arattak vele.

Kiemelt partnerek:
Emberi Erőforrások Minisztériuma, Szatmárnémeti Városi Tanács, Szatmár Megyei Tanács, Communitas Alapítvány, Bethlen Gábor Alap, Földművelődésügyi Minisztérium, Nemzeti Kulturális Alap, Nemzeti Együttműködési Alap, Magyar Turisztikai Ügynökség

Aranyfokozatú támogatók:
Autonet, Tarr Beton, Diego, Gemelli, Barta Ati, CBA, Al Capone Étterem és Motel, Woco

Ezüstfokozatú támogatók:
Arnisol, Nord Star, Spakk Group, Ecomatrix, Transpink, Meteor a Trilak partner, Santec, Andy Kft, Promomix, Ratioterm, Ardealul, Aquastar, Salvator, Ferys Invest, Edmeea Trans, Mark Manufaktur, Karmob, Hanna Konyhatehnika, No Pardon Pub, Mindig Friss, Saminstal, Hutton, Florisal, Promocraft, Hotel Dana, Poszet, Backerei Fastus, Yoda Service, Business Transaction, Gerbog, M-Sys.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: