2011-09-19 19:14:39• hírek • Póti Orsolya

Hamis ruházati cikkekre bukkantak

Adidas, Nike és Puma márkájú sportruházati termékeket találtak a Szatmár Megyei Határrendészeti Felügyelőség ellenőrei egy fiatal férfi autójában. Az összes holmit elkobozták további vizsgálatok végett.

Szeptember 18-án a szatmári határrendészek ellenőrző akciót folytattak a megyeközpontban. Az akció során, a Nicolae Golescu úton megállítottak egy Audi4-es típusú személygépkocsit vezető férfit, a 29 éves C. Marius szatmári lakost.

A határrendészet emberei a férfi iratain kívül az autót is átvizsgálták, és a csomagtartóban több Adidas, Puma és Nike nevet viselő sportruházati terméket - 15 pár cipőt, 24 tréninget és 4 pólót - találtak. A férfi nem tudta felmutatni a hamis márkajelzésű ruházati termékek származását bizonyító okmányt, ezért eljárást indítottak ellene.

C. Marius azt vallotta, a termékeket egy bukaresti kereskedelmi központban vásárolta 1.300 lejért, azért, hogy újraértékesítse ezeket a szatmári Ócskapiacon. A férfi azonban nem ismerte be azt, hogy a termékek hamisítottak.

A határrendészek elkobozták a ruházati cikkeket további vizsgálatok véget, a férfi ellen pedig bűnvádi eljárást indítottak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: