2018-08-02 11:54:37• hírek • Bede Emőke

Hamis jogsival bukott le egy szatmárgörbedi férfi

A közlekedési rendőrök augusztus 1-én sem pihentek, a megye több pontján is rutinellenőrzéseket tartottak a szabálytalankodók kiszűrése érdekében.

Egy 55 éves szatmárgörbedi férfi épp ennek következtében bukott le, amikor is Aranyosmeggyes területén közúti ellenőrzés céljából félreállították. Az egyenruhások a szokásos eljárásnak megfelelően elkérték a vezetői engedélyét, a férfi pedig át is nyújtotta azt: egy angol hatóságok által kiállított jogosítványt. A rendőröknek gyanús volt az okmány, ezért úgy döntöttek, leellenőrzik annak eredetiségét. Ez igencsak jó döntésnek bizonyult, ugyanis kiderült, az jogsi hamis, a férfinak pedig semmilyen vezetői engedélye nincs. Se román, se angol.


Ám nem ő volt az egyetlen a szerdai napon, aki jogosítvány nélkül indult el. Borválaszúton egy 19 és egy 22 éves robogós fiatalembert is félreállítottak, viszont a kétkerekűre érvényes vezetői engedéllyel egyikük sem rendelkezett. A rendőrök  mindenhárom esetben eljárást indítottak.


A szerdai nap során egyébként összesen 170 pénzbírságot róttak ki kb. 36 ezer lej értékben a szabálytalankodókra, kiegészítő intézkedésként pedig 9 sofőr jogosítványát feüggesztették fel 30 és 90 nap közötti időszakra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: