2015-05-10 18:47:28• hírek • Kocsis Zoltán

Hamis jogosítvánnyal balesetezett a Porumbescu utcán

Hamis jogosítvánnyal vezetett az a férfi, aki még péntek dél körül okozott közlekedési balesetet Szatmárnémetiben, a Ciprian Porumbescu utcában. A pénteki és szombati nap folyamán további három közlekedési balesetről számolt be a Szatmár Megyei Rendőrség.

A 42 éves K. Gheorghe Volkswagen Passat típusú személygépkocsijával péntek dél körül ütötte ki a villanyoszlopot a Porumbescu utcán. A rendőrség tájékoztatása szerint a férfi rosszul lett a kormánykerék mögött, ez okozta a balesetet. Helyzetén súlyosbít azonban, hogy hamis jogosítvánnyal vezetett. Tettéért a bíróság előtt kell majd számolnia érvényes jogosítvány nélküli vezetés és hamis dokumentumok használata miatt.

A balesetben szerencsére senki nem sérült meg, mint ahogy csak anyagi kár született abban a péntek reggeli balesetben is, amelyet D. Alexandru okozott Sárközújalokon. A helyszínelés során kiderült, hogy a férfi felfüggesztett jogosítvánnyal és mattrészegen vezetett: a szonda 1,41 mg/l-es alkoholszintet regisztrált kifújt levegőben. Neki is törvényszék előtt kell majd számolnia tetteiért.

Szintén csak anyagi kár született abban a balesetben, ami péntek délben a Bujorului és a Martirilor Deportati utcán történt Szatmárnémetiben. A turci L. Maria személygépkocsijával nem adott elsőbbséget egy másik gépkocsinak, ami egy ház falának csapódott.

Szombaton Avasfelsőfaluban, a Ion Creanga utcában a kakáktelepi G. Gheorghe Renault gépkocsijával előzte az előtte haladókat és összeütközött egy balra forduló Volkswagennel. A Renault utasa, egy nő, kisebb sérüléseket szenvedett.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: