2008-09-24 21:13:07• hírek • Szatmar.ro

Hamiltont már nem érdekli

Az angol pilóta már nem foglalkozik a belgiumi eseményekkel és a büntetéssel.

A Belga Nagydíjon történtek és annak utóélete továbbra is megosztja a Forma 1 világát, szurkolókat és résztvevőket egyaránt. Gerhard Berger, a korábbi legendás pilóta szerint, aki jelenleg a Toro Rosso istálló társtulajdonosa, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) hibát követett el azzal, hogy fenntartotta Hamilton büntetését. A nézők a látványos dolgokat, az előzéseket kedvelik és ez a döntés, mondja Berger, nem kedvez a látványnak.

Úgy tűnik, pont a leginkább kárvallott szereplőt hagyják a leginkább hidegen az események. Hamilton azzal védekezik, hogy őt és kollégáit a versenyszellem hajtja a pályán és sokszor másodpercek töredéke alatt kell fontos döntéseket hozniuk, de szerinte az ő manővere ösztönszerű volt.

Ugyanakkor azt is elmondta, hogy a FIA döntése nem törte őt le. „Nem törtem le. Nem vagyok az a típus. Nem szeretek rágódni a múlton." A McLaren pilótája fejben már a következő feladatra, a Szingapúri Nagydíjra összpontosít: „Arra koncentrálok, amit a legjobban tudok - versenyezni."

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: