2007-11-06 16:02:30• hírek • Szatmar.ro

Hamilton sofőr szerepben

hamiltonsk Egy mindössze négyesztendős Hamilton-rajongó nyerte a fuvart.

Egy mindössze négyesztendős Hamilton-rajongó nyerte azt a játékot, amelynek tétje az volt, hogy a brit Forma-1-es pilóta fuvarozza a győztest. A kis Raphael szülei társaságában ült be egy luxus Mercedesbe, amelynek volánjánál valóban az angol versenyző ült.

hamiltonsA "papírformának megfelelően"' azért német állampolgár győzelmével ért véget a Bild és a Mercedes közös játéka, amelynek tétje nem más volt, mint egy fuvar Lewis Hamiltonnal, a brit Forma-1-es pilóta sofőrszolgálataival. Arra viszont kevesen számítottak, hogy egy mindössze négyéves kis lurkó lesz a nyertes. Az óvodába járó Raphael valósággal rajong a 22 éves versenyzőért, és természetesen minden futamát megnézte ebben az idényben, a világbajnoki cím elbukásakor még sírt is. "Annyira szomorú volt, hogy nem csak ő, hanem az egész család és az óvoda személyzete is teljes letargiába esett a Brazil Nagydíj után" - mondta a kissrác mamája, Gabi, aki férjével együtt ott ült abban a luxus Mercedesben, amelyet valóban Hamilton vezetett a stuttgart-untertürkheimi Mercedes-gálán, 50 ezer néző előtt.

Hátul természetesen ott ujjongott - persze szigorúan gyermekülésben - a kis Raphael is, aki ezzel hatalmas élményben részesült. A fiú szobájában egyébként az ágya fölött egy Hamilton-poszter lóg. "Minden este úgy fekszem le, hogy köszönök neki, jó éjszakát, Lewis! Felkelés után pedig úgy köszöntöm őt, hogy jó reggelt, Lewis!" - mesélt mindennapjairól a boldog győztes.

 

(Bulvársport) 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: